Marijke Helwegen liet haar borstimplantaten verwijderen bij Drs. Gijs van Selms

Lees nu het échte verhaal van @marijke_helwegen_officieel die onlangs haar borstimplantaten heeft laten verwijderen bij plastisch chirurg @gijsvanselms link in bio! De belangrijkste boodschap luidt: “weet wat je opties zijn en denk aan de toekomst.” Onze plastisch chirurgen geven eerlijk advies tijdens het eerste consult.

Marijke is nog steeds Dartel – Vrouw 9 Maart

Lees het hele artikel hier

Marijke Helwegen laat gescheurde borstprotheses verwijderen

Marijke Helwegen heeft haar borstprotheses laten verwijderen. In een interview met De Telegraaf vertelt ze dat de implantaten gevaarlijk lang in haar lichaam bleken te zitten.

https://www.nu.nl/achterklap/5781435/marijke-helwegen-laat-gescheurde-borstprotheses-verwijderen.html 

Kersthit: Marijke Helwegen wil de wereld liever maken

Er wordt wat af geruzied in Nederland. Marijke Helwegen is er klaar mee en wil dat we met z’n allen wat liever worden. En hoe kan dat beter dan in een lied, geïnspireerd op ‘de liefste man van Nederland’: voormalig burgemeester van Amsterdam, Eberhard van der Laan. Met dit kerstnummer vraagt Marijke ook aandacht en steun voor het KWF.

De bewondering van Marijke voor Eberhard van der Laan is groot. Zijn uitspraken over het lief zijn voor elkaar klinken door in haar lied en mogen volgens haar nooit meer worden vergeten. Om het nummer en de boodschap kracht bij te zetten, is de hashtag #LIEVR geïntroduceerd.

‘Wereld, word een beetje liever’
Samen met een aantal vrienden heeft Helwegen het liedje ‘Wereld, word een beetje liever’ opgenomen. Deze ode aan de voormalig Amsterdamse burgemeester is een opdracht aan alle Nederlanders. ‘Een beetje liever voor elkaar worden, laat dat ons voornemen zijn voor 2019’, aldus Helwegen. In de bijbehorende videoclip geeft Marijke zelf vast het goede voorbeeld. Ze knuffelt wat af met iedereen, inclusief een flink aantal dieren.

Oproep tot donatie KWF
Helwegen hoopt dat Nederlanders door de kerstsingel even terugdenken aan de liefdevolle boodschappen van burgemeester Eberhard van der Laan, die ruim een jaar geleden overleed aan de gevolgen van longkanker. Met de kerstgedachte in het achterhoofd hoopt de mediapersoonlijkheid met haar nummer ook Nederlanders aan te kunnen sporen een donatie te doen aan het KWF. Doe hier een donatie via de actiepagina van #LIEVR.

René geniet van Marijke Helwegen bij Harry Mens | VERONICA INSIDE

René lag weer lekker op het bankie na het saunaatje met een whisky’tje naar Harry Mens te kijken.

Schrijver Systeem Vochtbestrijding

Namens Schrijver Systeem Vochtbestrijding praat Marijke Helwegen met Harry over wat het systeem voor haar heeft betekend. Zelf kampte ze lange tijd met klachten zoals een verstopte neus en veel hoesten. Dat kwam doordat haar huis te vochtig was. Huizen zijn tegenwoordig zo goed geïsoleerd, waardoor vocht niet kan wegkomen. Helwegen liet het systeem van Schrijver aanleggen en heeft sindsdien nergens meer last van. Met het gepatenteerde Schrijver Systeem Vochtbestrijding zijn vochtige muren voorgoed verleden tijd. Het is toepasbaar op elk gebouw: woningen, kantoren, kastelen, appartementen en zelfs boerderijen; zolang het maar een stenen muur heeft. Bij Harry aan tafel vertelt Helwegen over de voordelen van een vochtvrij huis.

Meer informatie kunt u vinden op www.schrijversysteem.nl

Marijke opent de Facelift van de Laanstraat in Baarn

STICHTING AMIVEDI 85 JAAR

Op 14 september 2018 is het precies 85 jaar geleden dat Stichting Amivedi werd opgericht.

Stichting Amivedi is een landelijke vrijwilligersorganisatie die zich sinds 1933 inzet voor vermiste en gevonden huisdieren in Nederland. Amivedi faciliteert de registratie van vermiste en gevonden huisdieren en is daarmee het landelijk meldpunt voor huisdiereigenaren.

Wat Stichting Amivedi kenmerkt is dat alle medewerkers -van meldpunt tot bestuur- geheel belangeloos voor onze stichting werken. We hebben dan ook geen kantoren; alle vrijwilligers werken vanuit huis.

Door de inzet van onze vrijwilligers en de kosteloze registratie via onze site worden jaarlijks ruim 43.000 huisdieren teruggevonden. Het resultaat: gelukkige huisdiereigenaren die hun hond, kat, vogel, knaagdier of ander huisdier weer mee naar huis kunnen nemen.

Heeft u een huisdier gevonden of vermist u uw huisdier? Een gevonden of vermist dier kan via de website www.amivedi.nl of telefonisch worden aangemeld bij het meldpunt in uw regio.

Mijn missie is volbracht | Weekblad Privé

Maxima druk? Dan kom ik