Contact en Boekingen

Boekingen

Informeer naar de bijna onuitputtelijke boekingsmogelijkheden met Marijke Helwegen.

Marijke is inzetbaar als presentatrice, VIP gast, Gastspreker, Meet & Greet, vredesduivenkoningin, en met de  presentatie “als Maxima niet kan, kom ik wel…”

Tevens is Marijke breed inzetbaar op commerciële – en zakelijke evenementen waarin ze al jarenlang veel succes oogst met haar op-maat-gemaakte speeches en toespraken !

Haar “FACELIFT” speeches zijn al jarenlang een doorslaand succes in het bedrijfsleven. “FACELIFT” is tegenwoordig het toverwoord voor o.a. renovaties van onroerend goed, nieuwe logo’s, nieuwe uitvoeringen van automerken en voor verbetering van imago en product.

Aangezien Marijke de personificatie is van de  FACELIFT, is zij bij uitstek geschikt om een dergelijke Facelift voor uw bedrijf te presenteren  aan de pers , klanten en anderen geïnteresseerden.

Marijke maakt de heropening van uw bedrijf of de presentatie van uw hernieuwde product tot een glamourvolle happening waarbij zij veel aandacht van de media genereert.In een op maat gemaakte humoristische  speech legt Marijke een  link tussen de facelift van uw bedrijf of product en de metamorfose van de vrouw.

Marijke’s lach en openheid hebben een ontwapenend effect; vriendelijk en met grote allure weet zij elke ontmoeting tot een bijzondere te maken.

Voor vrijblijvende informatie omtrent boekingen kunt u contact opnemen met mijzelf of mijn management Entertainment-NL

Marijke Helwegen

Telefoonnummer: 035 – 54 266 77
E-mail adres: info@marijkehelwegen.nl


logo-boekingen

Entertainment-NL

Adres: Bedrijvenweg 6b – 1424 PX De Kwakel
Telefoonnummer: 0297 – 36 77 72
E-mail adres: info@entertainment-nl.nl
Voor overige vragen kunt u het contact formulier gebruik

© Copyright - Marijke Helwegen | Foto's op deze website zijn niet rechtenvrij, gebruik op eigen risico