FACELIFT

Het renoveren van je bedrijf

Haar “FACELIFT” speeches zijn al jarenlang een doorslaand succes in het bedrijfsleven. “FACELIFT” is tegenwoordig het toverwoord voor o.a. renovaties van onroerend goed, nieuwe logo’s, nieuwe uitvoeringen van automerken en voor verbetering van imago en product.

Aangezien Marijke de personificatie is van de FACELIFT, is zij bij uitstek geschikt om een dergelijke Facelift voor uw bedrijf te presenteren aan de pers , klanten en anderen geïnteresseerden.

Marijke maakt de heropening van uw bedrijf of de presentatie van uw hernieuwde product tot een glamourvolle happening waarbij zij veel aandacht van de media genereert.In een op maat gemaakte humoristische speech legt Marijke een link tussen de facelift van uw bedrijf of product en de metamorfose van de vrouw.

Marijke’s lach en openheid hebben een ontwapenend effect; vriendelijk en met grote allure weet zij elke ontmoeting tot een bijzondere te maken.

OORDELEN EN VOOROORDELEN

Wat is schoonheid in het meest breedste zin van het woord

Iedereen doet het; oordelen en veroordelen. We worden ermee opgevoed, is het niet thuis, dan is het wel op school of op het werk. Televisie, internet, kranten en bladen doen daar nog een schep bovenop. Want dat verkoopt goed, denk maar aan de roddelbladen. Zit de wereld zo in elkaar en rechtvaardigt dit ons gedrag? Of kunnen wij als vrouwen juist een verschil maken als we onze vooroordelen naar anderen laten varen? Dit is het onderwerp van een inspirerende presentatie die mediapersoonlijkheid Marijke Helwegen geeft aan vrouwenverenigingen, waaronder Zij-Actief en het Katholieke Vrouwengilde.

Marijke Helwegen bokst zelf bijna dagelijks tegen vooroordelen op. Ooit verwierf ze landelijke bekendheid als boegbeeld van de plastische chirurgie, maar inmiddels is ze het niveau van ‘miss facelift’ allang ontstegen. Ze is een selfmade zakenvrouw die zich weet te onderscheiden met haar ontwapenende eerlijkheid, humor en grote hart voor dieren.

In haar presentatie benoemt Marijke de vooroordelen die er over haar zijn en bespreekt die met de aanwezige dames. Kloppen ze wel of nemen we ze klakkeloos van elkaar over? Ook het geloof in God komt ter sprake. Als praktiserend rooms-katholiek vindt Marijke rust in het geloof. ‘God is een baken in mijn leven, de bijbel een voorbeeld voor het leiden van een goed leven. In mijn ogen is dat leven met respect voor elk mens en dier’. Dieren spelen overigens een grote rol in Marijkes leven. Ze geniet niet alleen van haar eigen katten en tuinvogels, maar zet zich ook in voor diverse dierenbeschermingsorganisaties. Dit werk maakt tevens deel uit van haar verhaal. Want juist dieren oordelen en veroordelen niet!