René geniet van Marijke Helwegen bij Harry Mens | VERONICA INSIDE

René lag weer lekker op het bankie na het saunaatje met een whisky’tje naar Harry Mens te kijken.

Schrijver Systeem Vochtbestrijding

Namens Schrijver Systeem Vochtbestrijding praat Marijke Helwegen met Harry over wat het systeem voor haar heeft betekend. Zelf kampte ze lange tijd met klachten zoals een verstopte neus en veel hoesten. Dat kwam doordat haar huis te vochtig was. Huizen zijn tegenwoordig zo goed geïsoleerd, waardoor vocht niet kan wegkomen. Helwegen liet het systeem van Schrijver aanleggen en heeft sindsdien nergens meer last van. Met het gepatenteerde Schrijver Systeem Vochtbestrijding zijn vochtige muren voorgoed verleden tijd. Het is toepasbaar op elk gebouw: woningen, kantoren, kastelen, appartementen en zelfs boerderijen; zolang het maar een stenen muur heeft. Bij Harry aan tafel vertelt Helwegen over de voordelen van een vochtvrij huis.

Meer informatie kunt u vinden op www.schrijversysteem.nl

Marijke opent de Facelift van de Laanstraat in Baarn

STICHTING AMIVEDI 85 JAAR

Op 14 september 2018 is het precies 85 jaar geleden dat Stichting Amivedi werd opgericht.

Stichting Amivedi is een landelijke vrijwilligersorganisatie die zich sinds 1933 inzet voor vermiste en gevonden huisdieren in Nederland. Amivedi faciliteert de registratie van vermiste en gevonden huisdieren en is daarmee het landelijk meldpunt voor huisdiereigenaren.

Wat Stichting Amivedi kenmerkt is dat alle medewerkers -van meldpunt tot bestuur- geheel belangeloos voor onze stichting werken. We hebben dan ook geen kantoren; alle vrijwilligers werken vanuit huis.

Door de inzet van onze vrijwilligers en de kosteloze registratie via onze site worden jaarlijks ruim 43.000 huisdieren teruggevonden. Het resultaat: gelukkige huisdiereigenaren die hun hond, kat, vogel, knaagdier of ander huisdier weer mee naar huis kunnen nemen.

Heeft u een huisdier gevonden of vermist u uw huisdier? Een gevonden of vermist dier kan via de website www.amivedi.nl of telefonisch worden aangemeld bij het meldpunt in uw regio.

Mijn missie is volbracht | Weekblad Privé

Maxima druk? Dan kom ik

 

Marijke bij Linda TV

Marijke Helwegen is klaar met alle vooroordelen over cosmetische chirurgie. Weinig Nederlanders hebben een uiterlijk dat zó veel besproken is als dat van Marijke Helwegen (69). Terwijl ze haar zelfportret tekent, praat ze over de voordelen, maar ook de vooróórdelen die plastische chirurgie met zich meebrengt. ‘Ik heb daar moeite mee. Dat men denkt: die Marijke Helwegen zou wel dom zijn. Wat ik daarvoor gedaan heb –dat ik een betaalde functie had als PR-vrouw voor de cosmetische chirurgie-, dat weten ze niet. En als je het drie keer uitlegt, dan horen ze het niet eens. Dan heb ik altijd ontzettend zin om te slaan of te schoppen.’

Voor nu en later

Preek van Marijke Helwegen laat volle Paaskerk sidderen

Het artikel is terug te lezen op de website van De Gooi en Eemlander

‘Ik ben zo echt als het maar kan’

Het interview is terug te zien in: De Gooi en Eemlander, Het Noord Hollands Dagblad, Het Leids Dagblad & Het Haarlems Dagblad.