Marijke Helwegen 200.000 hits op YouTube

Marijke Helwegen is nog maar net een halfjaar actief op het social media-platform YouTube, maar wist deze maand al de magische grens van 200.000 hits te breiken.

Sinds dit voorjaar is Marijke Helwegen de eerste bekende Nederlander die actief op haar eigen YouTube-kanaal produceert. Haar jongerenrubriek ‘Marijke’s Brandend Vragenvuur’, waarin ze vragen van jongeren beantwoord, was meteen een groot succes. Niet alleen is er veel interesse vanuit de media, ook jongeren weten Marijke te vinden voor raad en advies. “Ik ben helemaal euforisch dat mensen het kanaal zo leuk vinden. Mijn doel is om iedereen wat blijer en gelukkiger te maken met mijn grappige filmpjes. Veel beter dan Prozac toch?”, vertelt Marijke over het succes.

Marijke heeft nog veel meer plannen voor haar YouTube-kanaal. “Ik wil het kanaal graag uitbreiden met nog meer series. Zo heb ik nu ‘Marijke Helpt Nederland’, hierin speel ik in op actualiteiten”, zegt Marijke. “Wat belangrijk voor mij is, is dat ik kan samenwerken met jonge enthousiastelingen uit de media- en productiewereld. Dat inspireert me enorm.”

Klik hier voor het YouTube-kanaal van Marijke.